Рудничани по лекове не морају више у Милановац 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Рудничани по лекове не морају више у Милановац
Trenutno na sajtu: 539       |       Podeli:
02.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Компанија „Family farm“ отворила је другу апотеку на територији општине Горњи Милановац

и то на Руднику, саопштено је из ОУ Горњи Милановац.

Овај објекат Апотекарске установе који се налази на Руднику после шест месеци, колико је био затворен, поново је отворио своја врата. Милован Николић, председник Месне заједнице Рудник, рекао је да поновни почетак рада апотеке доста значи мештанима, јер имају уштеду како у времену, тако и у новцу.

„Ово је од великог значаја, посебно што је потребно да се издвоје новчана средства за аутобус или такси како би се отишло до Горњег Милановца. Доста значи за мештане Рудника што имају апотеку у својој непосредној близини. Ово ће посебно значити од јануара месеца, када у апотеци буду могли да се издају лекови на рецепт“, рекао је Николић.

Према речима апотекарке запослене у овој апотеци, Марине Марковић, објекат је добро снабдевен лековима.

„Поред лекова, у асортиману имамо и беби опрему. Такође, снабдевени смо свим препаратима за сезону прехладе и грипа“, рекла Марковић.

Председник Месне заједнице је рекао да ће до Нове године апотека радити у две смене, а након тога, када апотека буде добила дозволу за издавање лекова на рецепт, биће уведено ново радно време које ће накнадно бити објављено.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


rudnik apoteka gornji milanovac ponovo radi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.210.094 посета
Тренутно на сајту: 540 посетилац(a)