Начелник Генералштаба обишао део јединица у Златиборском округу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Начелник Генералштаба обишао део јединица у Златиборском округу
Trenutno na sajtu: 558       |       Podeli:
22.05.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је,

са сарадницима, део јединица Војске Србије у Златиборском управном округу и разговарао са представницима локалне самоуправе, наводи се на сајту оппштине Прибој.


Генерал Мојсиловић је обилазак започео у Прибоју, где је са председником општине Лазаром Рвовићем разговарао о стварању услова за размештај брдско - планинског батаљона чије је формирање наредио председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић.


На састанку је оцењено да ће, осим развоја способности за извођење борбених дејстава у брдско - планинским условима, због чега се формира овa јединица, повратак Војске Србије у Прибој допринети и економском развоју целог краја кроз запошљавање више стотина младих у новоформираном батаљону.


У наставку, начелник Генералштаба је обишао једну од јединица Централне логистичке базе на Тари, где је сагледао складишне капацитете и остварио непосредан увид у организацију рада и услове у којима припадници јединице реализују задатке.


Генерал Мојсиловић је истакао да су послови које обављају логистички органи и јединице од суштинског значаја за успешну реализацију задатака из све три мисије Војске Србије и похвалио припаднике Централне логистичке базе, који су својим ангажовањем током ванредног стања, иако у јавности не толико примећени, дали изузетан допринос успешној борби са коронавирусом.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NACELNIK GENERALSTABA VOJSKA SRBIJE OPSTINA PRIBOJ

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.860 посета
Тренутно на сајту: 559 посетилац(a)