Мештани Качулица добили асфалт 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Мештани Качулица добили асфалт
Trenutno na sajtu: 254       |       Podeli:
27.07.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У једној од најудаљенијих месних заједница Качулицама, у току је асфалтирање

путног правца ка Радисавчевићима, у дужини од 1.000 метара, као и путног правца "Цајинци-Шумарева кућа" у дужини од 1.700 метара. Вредност ове инвестиције је 32 милиона динара, а финансира је ЈП "Путеви Србије", док је извођач радова фирма "Путеви Чачак".

„Испуњавамо обећање дато грађанима да ћемо у свакој месној заједници на територији града асфалтирати бар по километар саобраћајница. У неким случајевима то су и дуже трасе, а са овом праксом ћемо свакако наставити”, рекао је Милан Бојовић, помоћник градоначелника Чачка.

Реконструишу се саобраћајнице на још 15 локација и на сеоском, и на градском подручју, подсетио је Бојовић:
„Упркос тешким временским условима, веома високим температурама, захваљујући вредним радницима реконструше се путна инфраструктура, али и водоводна и канализациона мрежа”.

За мештане Качулица, али и околних села ова деоница пута много ће значити.

„Изградња овог пута од великог је значаја за све мештане, посебно за младе брачне парове који имају малу децу, а овде их има доста. Надам се да ћемо сада када имамо пут који је доступан свима, спречити одлазак младих људи из села”, рекао је Бранислав Мајсторовић, председник савета МЗ Качулице.

Мештани Качилица, али и околних села први пут ове зиме имаће сређен асфалтирани пут којим ће безбедно моћи да дођу до цркве, али и осталих делова села.

 

 


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


asfalt kaculice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.795.060 посета
Тренутно на сајту: 255 посетилац(a)