СНС: О делима свих оцену ће дати народ на изборима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС: О делима свих оцену ће дати народ на изборима
Trenutno na sajtu: 574       |       Podeli:
11.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереништво Српске напредне странке Чачак у свом саопштењу достављеном медијима наводи да политика вешала

и претње смрћу политичким неистомишљеницима, како кажу, никада нису били нити ће бити политика њихове странке. У саопштењу се даље наводи:

,,Оно што је поново виђено на тзв. мирним протесним шетњама незадовољних грађана у Београду на најбољи начин илуструје како ће се нека потенцијално нова политичка гарнитура у Србији односити према Александру Вучићу и актуелном државном врху након њиховог доласка на власт. Оно за шта се мислило да се могло дешавати само у мрачном средњем веку или током фашистичке окупације наше престонице неки очито у нашој земљи баштине и на почетку 21. столећа. На жалост, од политике вешала се није оградио нико, од организатора протеста, преко челника опозиционих странака, па до вајних интелектуалаца, који здушно подржавају наводно грађанске протесте.

За разлику од оних који нису одмакли даље од уличних шетњи и склапају некакав наводни договор са народом, а да се нису честито договорили ни између себе, Александар Вучић је у кампањи „Будућност Србије" кренуо у обилазак читаве земље, где презентује оно што је за протеклих шест година урадила ова власт за народ и државу.

О делима једних и других најбољу оцену увек ће дати народ на неким наредним изборима. Судећи према бројним анкетама, симпатије јавног мнења су несумњиво на страни Српске напредне странке и њеног председника”, каже се у саопштењу.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


снс Чачак напредњаци народ одлука избори

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.210.876 посета
Тренутно на сајту: 575 посетилац(a)