Драган Лазаревић председник општине Љиг у новом мандату 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Драган Лазаревић председник општине Љиг у новом мандату
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
19.08.2020 | 0 коментар(а)



Љиг - На данашњој редовној седници СО Љиг поново је изабран на функцију председника општине Драган Лазаревић (СНС),

који је на тој позицији од 2014. године. Функцију заменика председника општине у овом мандату обављаће Миломир Радојичић (СПС).

„Захвалио бих се на поверењу које ми грађанке и грађани Љига указују још од 2014. године и трудићу се да и у овом мандату то оправдам и заступам интересе грађана, и да ћу часно и одговорно вршити дужност председника у интересу грађана општине Љиг“, истакао је Драган Лазаревић, председник општине Љиг.

Претходно на конститутивној седници локалног парламента, за председника Скупштине изабран је Веселин Шиљеговић, за заменика председника Скупштине Марина Милаковић, док је за секретара Скупштине постављена Марија Филиповић.

Љишка Скупштина од овог сазива броји 23 одборника. Највише мандата, 12 освојила је СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА, ГРУПА ГРАЂАНА „ЗА ОПСТАНАК И БУДУЋНОСТ ЉИГА И КАЧЕРА“ – ДР МИРОСЛАВ МАКСИМОВИЋ – МИКИ са укупно 4 одборника, СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ са 3 одборника, , ГРУПА ГРАЂАНА „ЗАЈЕДНО И ОДЛУЧНО ЗА ОПШТИНУ ЉИГ“ – МР ДРАГАН СТЕВАНОВИЋ – ПЕРСИНАЦ, ДИПЛ.ИНЖ. са 3 одборника и ГРУПА ГРАЂАНА „ВРЕМЕ ЈЕ ЗА БОЉИ ЉИГ – МИХАИЛО ЗЕЧЕВИЋ“ са једним одборником.

На предлог кандидата за председника Општине Љиг изабрани су и чланови Општинског већа које од овог сазива броји укупно пет чланова, уз председника Општине и његовог заменика. Чланови које је изабрала Скупштина су: Горан Миловановић за област спорта, Владимир Нерић, за област привреде, Милован Марковић, за област пољопривреде, Гордана Обрадовић, за област социјалне политике и Михаило Зечевић за област саобраћаја.

ГЗС/Љиг инфо

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljig dragan lazarevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.373 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)