Снежна мећава на Рудну, путари бију битку са сметовима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Снежна мећава на Рудну, путари бију битку са сметовима
Trenutno na sajtu: 561       |       Podeli:
05.02.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Велика снежна мећава захватила је Рудно, село на истоименој висоравни на преко
Фото: ГЗС, Миланко Даниловић

хиљаду метара надморске висине, као и читав подголијски крај. Јак снег пада непрестано пуних 20 часова а олујни ветар направио је на појединим местима сметове високе и до једног метра.

Према речима рудњанског домаћина Раска Милошевића, екипе Јавног предузећа ,,Путеви“ Краљево су од раног јутра на терену, један булдожер разбија сметове на путу Рудно - Бзовик а други рашчишћава пут ка Студеници.

Фото: ГЗС, Миланко Даниловић  

,,Велики број људи и механизације новопазарског предузећа за путеве ангажован је на чишћењу путева према Копаонику и Голији, али ја се надам да ће до краја дана једна машина овог предузећа рашчистити пут од Градца до Рудна, који је у њиховој надлежности. На рад путара ових предузећа имамо само похвале, јер улажу максималне напоре да обезбеде нормално функционисање живота овде на Рудну али и ширем подручју“, казао је Милошевић за Глас западне Србије.

Иначе, Рудно је центар сеоског туризма у краљевачком крају и тренутно у сеоским домаћинствима се налази велики број гостију, који, како истичу њихови домаћини, уживају у домаћој атмосфери,здравој органској храни и чистом ваздуху.

 

ГЗС, Миланко Даниловић

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo sneg rudno ciscenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.332.744 посета
Тренутно на сајту: 562 посетилац(a)