СПС симболично на 5. октобар доделио чланске карте новим Омладинцима 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
СПС симболично на 5. октобар доделио чланске карте новим Омладинцима
Trenutno na sajtu: 350       |       Podeli:
07.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Симболично, пре два дана, 5. октобра, у организацији Градског одбора Социјалистичке партије Србије,

у Чачку је одржан састанак Социјалистичке омладине, на коме су додељене чланске карте новим члановима и договорене активности за будуће деловање.

Састанку су присуствовали и председник Социјалистичке омладине Србије и народни посланик, Угљеша Марковић, као и потпредседник Социјалистичке омладине Филип Букилић.

Оно што су чланови СПС-а на састанку истакли у контексту датума и догађаја који се пре 22 године одиграо, а у коме су Чачак и Чачани одиграли једну од пресудних одлука, јесте да су тада многи грађани обманути и заведени од стране оних који су, како кажу, трговали јединим искреним код људи, а то су нада и вера у боље сутра.

Угљеша Марковић, Народни посланик и председник Социјалистичке омладине, Фото: Принтскрин, Јутјуб

„Ми данас учлањујемо нове, младе људе. А на питање зашто млади људи долазе у СПС, што је и занимљиво у контексту данашњег дана, 5. октобра, нама долазе млади људи рођени после 2000. године. Њихови родитељи су, могу да будем слободан и да кажем, тада били и изманипулисани и стали су са те друге стране, али њихова деца данас приступају СПС-у и долазе овде управо из уверења и због онога што носе из своје куће, из прича о разочараности својих родитеља”, рекао је Марковић.

Марковић је истакао да, за разлику од оних који су водили промене 2000. године и који данас у политичком смислу не постоје, СПС и даље стоји чврсто на политичкој сцени Србије за шта је доказ и 110.000 гласова више на последњим изборима у односу на оне из 2020. године.

Председник Градског одбора СПС-а Немања Трнавац рекао је да је да СПС партија која је поставила темеље државности Србије и која је и у лепим али и тешким данима имала кадрове који су били спремни да одговоре на изазове који су пред њих стављани и да су нови, млади чланове показатељ да ће и у будућности бити тако.

Немања Трнавац, председник Градског одбора СПС-а, Фото: Принтскрин, Јутјуб

„Овај датум је симболичан за политичку сцену Србије и ми хоћемо, посебно у Чачку да покажемо да имамо јаку жељу да се млади баве политиком, да млади схвате шта је политика. Желимо да ставимо фокус на младе који су се негде и профилисали или ће то учинити уз нас, мало старије чланове и да покажемо шта имамо да понудимо, сутра када се буду завршили неки од избора који нам следе. Да покажемо да имамо снагу и потенцијал за свако место за које нам народ укаже шансу, да ћемо то сигурно радити и чувати по закону и да ће бити на понос свих Чачана”, казао је Транавaц.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SPS SOCIJALISTI SOCIJALISTICKA OMLADINA UGLJESA MARKOVIC NEMANJA TRNAVAC 5 OKTOBAR PETI OKTOBAR

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.165.642 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)