град надалеко познат по најбољој јагњетини и прасетини.
Међу првим печањарама које су никле у граду на Морави, била је и печењара породице Јанковић која и данас захваљујући квалитетном месу и печењу искључиво на дрва ради као и првог дана.
Од сада ово, по квалитету јединствено печење у целој Србији можете пробати у новоотвореном ресторану у Љубићу у Улици Миленка Никшића, прекопута старог објекта.
Владе Јанковић поносан је на посао који је наследио од свог оца, иако је завршио Економски факултет у Београду никада се није покајао што је наставио породични бизнис.
Из његове печењаре дневно пут Београда крене и по 10 до 15 прасади и јагњади, а када су већи празници или нека породична весеља и по 100.
Драгутин Јанковић, Владов отац, истиче да у Чачку нема лоших печењара и да је управо због тога било тешко изборити се за место међу најбољима.
Иначе, Јанковићи поред локала у Чачку имају и два у Београду.
ГЗС
Dodaj sliku
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, šovinističke ili preteće poruke neće biti objavljeni. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne održavaju stavove Glasa Zapadne Srbije.
Župana Stracimira 9/1, Čačak
redakcija@glaszapadnesrbije.rs | cacakvideo@yahoo.com
Izdavač: Privredno društvo GZS doo Čačak.
Glavni i odgovorni urednik: Gvozden Nikolić.
Registar javnih glasila Republike Srbije broj: IN000143.
Izrada: DD Coding
© Glas Zapadne Srbije 2025. Sva prava zadržana.