град надалеко познат по најбољој јагњетини и прасетини.
Међу првим печањарама које су никле у граду на Морави, била је и печењара породице Јанковић која и данас захваљујући квалитетном месу и печењу искључиво на дрва ради као и првог дана.
Од сада ово, по квалитету јединствено печење у целој Србији можете пробати у новоотвореном ресторану у Љубићу у Улици Миленка Никшића, прекопута старог објекта.
Владе Јанковић поносан је на посао који је наследио од свог оца, иако је завршио Економски факултет у Београду никада се није покајао што је наставио породични бизнис.
Из његове печењаре дневно пут Београда крене и по 10 до 15 прасади и јагњади, а када су већи празници или нека породична весеља и по 100.
Драгутин Јанковић, Владов отац, истиче да у Чачку нема лоших печењара и да је управо због тога било тешко изборити се за место међу најбољима.
Иначе, Јанковићи поред локала у Чачку имају и два у Београду.
ГЗС