Печењара „Јанковић” у Љубићу: Стари укус, нови локал 



 
Печењара „Јанковић” у Љубићу: Стари укус, нови локал
10.11.2020 15:27 | 0 коментар(а)



Чачак - Свако ко се упути ка западној Србији, а љубитељ је доброг залогаја и масног брка, сигурно ће свратити у Чачак,
Новоотворени ресторан печењаре Јанковић у Љубићу, фото: ГЗС

град надалеко познат по најбољој јагњетини и прасетини.
Међу првим печањарама које су никле у граду на Морави, била је и печењара породице Јанковић која и данас захваљујући квалитетном месу и печењу искључиво на дрва ради као и првог дана.

Од сада ово, по квалитету јединствено печење у целој Србији можете пробати у новоотвореном ресторану у Љубићу у Улици Миленка Никшића, прекопута старог објекта.

Владе Јанковић поносан је на посао који је наследио од свог оца, иако је завршио Економски факултет у Београду никада се није покајао што је наставио породични бизнис.

Из његове печењаре дневно пут Београда крене и по 10 до 15 прасади и јагњади, а када су већи празници или нека породична весеља и по 100.

Драгутин Јанковић, Владов отац, истиче да у Чачку нема лоших печењара и да је управо због тога било тешко изборити се за место међу најбољима.

Иначе, Јанковићи поред локала у Чачку имају и два у Београду.

ГЗС









Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pecenjara jankovic lokal restoran

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 









 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
060 5000 150, 032 347 001

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 120.565.251 посета
Тренутно на сајту: 94 посетилац(a)