Предшколска Установа „Софија Ристић“ обележила 34 године рада 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Предшколска Установа „Софија Ристић“ обележила 34 године рада
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
25.05.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Наступом малишана из Предшколске Установе „Софија Ристић“ обележено је у Тополи 34 године рада ове установе.

Сала биоскопа била је тесна да прими бројне госте који су уживали гледајући наступе деце који су се месецима припремали за овај дан.

„Драга децо, нека ово ваше другарство никада не престане, дружите се, будите увек друг уз друга, и у добру и у злу“, поручила је непосредно пред почетак програма директорка Тања Јовановић.

Директорка Тања Јовановић, фото: ТопПрес

У данашњој приредби која је носила назив „Једино другарство нема крај“, наступили су предшколци из Горње Трнаве, кореографију за ову нумеру је осмислила и припремила васпитачица Ивана Марковић.

„Љубав је када се неко воли“, уз стихове ове песме представила су се деца старије групе забавишта, њих је припремила васпитачица Александра Спасић.

Поред другарства у вртићу се јављају и прве симпатије, тако су уз песму „Ана воли Милована“играли другари предшколске припремне групе из Доње Трнаве, кореографију је осмислила васпитачица Исидора Радовић.

Чврсто, држећи се за руке заиграли су и предшколци из Блазнаве уз „Другарску песму“, њих је припремила васпитачица Јелица Живановић.

Предшколска група из Винче и Крћевца играли су уз песму „Ко чоколада“, са њима су на припреми ове нумере радиле васпитачице Ана Ивовић и Олгица Гајић.

Колико је лепо дружење и игра у овој установи показала су деца предшколских група из Наталинаца и Овсишта. За кореографију песме „Пожурите роде“ задужене су васпитачице Славица Спасић и Јована Марковић.

„Тике, тике, тачке“, нумера је уз коју су играли предшколци из села Шаторња, са њима је на припреми радила васпитачица Јелица Марковић.

Да смо сигурни и на леду када је уз нас прави друг показали су предшколци из Белосаваца и Загорице уз песму „На леду“.

„Ивин денс“ одиграле су две предшколске групе из Забавишта. Васпитачице Радиславка Благојевић и Марина Илић.

Деца припремне предшколске групе из Забавишта одиграли су игру уз песму „Ђускајмо“, припрему су одрадиле васпитачице Слађана Лазаревић и Снежана Марковић.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


predskolci predstava vrtic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.808 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)