Лудило на српским пијацама, деци продају гаће с мотивима групњака 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Лудило на српским пијацама, деци продају гаће с мотивима групњака
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
02.07.2018 | 0 коментар(а)



Доњи веш на којем су насликане сцене групног секса, оргија, а који се продаје по српским пијацама,

згрозио је људе, а понајвише је уплашио родитеље, чија су деца изложена призорима који могу бити директна увертира за педофилију!

На веш са срамним садржајем први је указао аналитичар јавног мњења Саша Боројевић, који је фотографију поставио на Фејсбук уз коментар да је веш намењен деци предшколског узраста.

Удар на породицу

,,Ово је стварност ЕУ којој стремимо. Очекују нас ускоро овакви пешкири, постељина, чаше, сликовнице... Лично сам уверен да ове ствари нису случајне и да имају за циљ искључиво обесмишљавање породице као институције. Ово је веш за предшколски узраст и самим тим оваква појава се може сматрати увертиром за легализацију педофилије", каже за Курир Боројевић.

Судећи по величинама у којима се продаје, веш са сличицама на којима „свако на сваког насрће“ намењен је и дечацима и одраслим мушкарцима.

Ужас и срамота

,,Ово је порнографија и јесте увертира за легализацију педофилије. На слици су нека дечица, или бар на њих личе, гола су, одвијају се групне сексуалне радње... То је припрема и навикавање деце на то да је нормално да неки чика хоће да их пипка, пољуби. Сексуално образовање је потребно, али на примерен начин, ни случајно на овакав начин", каже др Марић.

Председник Националне организације потрошача Горан Паповић каже да је за продају надлежна тржишна инспекција.

,,Потребно је пријавити тачно место на којем се то продаје. Ово је ужас и срамота, може да утиче на стварање тоталних деформација", каже Паповић.

На београдским пијацама јуче су нам потврдили да су боксерице у наведеном и сличним дезенима имали, али да су оне биле искључиво у програму за одрасле.

,,Имао сам их, али сам их продао. Набављао сам их из Мађарске", рекао је продавац на Зеленом венцу. Његова колегиница, која је такође продавала ове боксерице, каже:

,,То раде Кинези. Имала сам исте такве, али их последњи пут није било у набавци. Има других са сличним мотивима."

Навала и несташица, Секси гаће одмах плану

Боксерице са секси мотивима јуче смо потражили и на Цветковој пијаци, Ђерму, Бајлонијевој пијаци, али их ни на једној од њих нисмо нашли. Није их било чак ни у кинеским радњама, а продавци кажу да су се продале очас посла.

,,Имали смо и такве са нацртаном децом и мотивима групног секса и оргија, али их више нема. Коштале су око 250 динара. Куповали су их углавном одрасли, другари другарима или би девојка купила дечку, и то више да би направили фазон", рекла нам је продавачица са осмехом.

Коментари на друштвеним мрежама

Јуче на краљевачкој пијаци, пролазећи поред једног продајног места, пажњу ми је привукао дечји доњи веш... Гледам и не могу да верујем. Народ у Србији је толико постао слеп и развратан да немам речи!!! Погледајте како изгледа доњи веш за децу предшколског, а и школског узраста до четвртог разреда. Доњи веш за децу предшколског и школског узраста (до 4. разреда) надам се да је већина родитеља нормална и да ово неће купити својој деци. Јер шта је ово? Размислите... Као што се учи насиљу и осталим срањима преко филма, ТВ, и као што је све то постало друштвено прихватљиво, сада уче децу да је ово нормално за њих и њихов узраст. Не, није. Родитељи, будите мудри, а овакве ствари треба пријавити, санкционисати, опоменути овог продавца, а можда да му неко и лупи неколико шамара, па да видим да ли ће то да опет продаје нашој деци! Родитељи, будите се и реагујте!

ГЗС / Курир




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.342.037 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)