СНС Горњи Милановац: Опозиција неспособна да нацрта на папиру оно што Александар Вучић уради 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
СНС Горњи Милановац: Опозиција неспособна да нацрта на папиру оно што Александар Вучић уради
Trenutno na sajtu: 573       |       Podeli:
16.12.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Општински одбор Српске напредне странке Горњи Милановац огласио се саопштењем поводом почетка градње Моравског коридора

и оспоравања те инвестиције, које стиже од стране једног од лидера Савеза за Србију Бошка Обрадовића. Они кажу да је Обрадовић у „кафанској атмосфери ширио свој програм за уништење и свега што је вредно за развој Србије у друштву са горњомилановачим нарко дилерима и осведоченим криминалцима са дебелим досијеима”, које према њиховим речима, Mилановчани одлично познају. У саопштењу се даље наводи:

„Љотићевци су по ко зна који пут, критиковали рад председника Александра Вучића и свега онога што је урадио за добробит целе Србије. Смета им почетак радова на Моравском коридору, у ствари смета им било какав рад, с обзиром на то да никад ништа нису радили и да су неспособни да нацртају на папиру оно што Александар Вучић и Влада Републике Србије евидентно ураде. Смета им и то што им се изашло у сусрет за унапређење услова за одржавање избора и прихватање свих захтева, основаних и неоснованих, како би се створили такозвани фер услови за изборе. Смета им јер су и сами свесни да их народ неће подржати, народ зна ко у овој држави ради за њихову добробит, а ко покушава да дестабилизује нашу земљу. Говорећи о томе да наши медији нису нормални претпостављамо да мисле на Ђиласов медијски простор који контролише Н1, Нову С, Данас, НИН и остале „независне медије“.

Њихов позив на бојкот не само избора него и изградње школа, болнице, дечје установе, улица и путева на селу народ неће подржати ни у Горњем Милановцу, који се евидентно развија у свим привредним, економским, пољопривредним и друштвеним сферама и чија је тежња да буде најбољи у Србији”, каже се у саопштењу ОО СНС.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.152.485 посета
Тренутно на сајту: 570 посетилац(a)