Већници о плановима рада установа културе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Већници о плановима рада установа културе
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
22.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градског већа Милун Тодоровић сазвао је за сутра 23. јануара 79. седницу на којој ће се наћи 29 тачака дневног реда.

Утврђиваће се предлог одлука о давању сагласности на програм рада Дома културе, Народног музеја, Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис”, Уметничке галерије „Надежде Петровић”, Међуопштинског историјског архива, Јавне установе „Туристичке организације Чачак” и Ценгра за социјални рад за 2019. годину.

Такође, ће утврђивати предлог одлуке о давању сагласности на годишњи план рада Установе за дневни боравак деце, младих и одраслих са сметњама у развоју „Зрачак”, Центра за стручно усавршавање, Установе „Коста Новаковић” и „Градске стамбене агенциије„ за 2019. годину.

Пред већницима ће се наћи и предлог програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине града у текућој години. Донеће се и решења о покретању поступка експропријације као и правилник о критеријиумима за остваривање права на финансијку помоћ за вантелесну оплодњу. Одлучиваће се о правилнику о изменама и допунама правилника о остваривању права и пружању услуга у социјалној заштити из надлежности града као и о висини месечног износа накнаде трошкова боравка детета у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физико лице из буџета града.

Чланови већа донеће одлуку о одређивању цене часа услуге помоћ у кући као и цене дневног смештаја у прихватилишту за жртве насиља у породици и незбринута лица.

Донеће се одлука о утврђивању износа месечне делимичне накнаде трошкова комуналних услуга за 2019. као и закључивање уговора о вршењу услуга ЈП „Градац”. Разматраће се захтев ЈКП „Чачак” за давање претходне сагласности за задужење узимањем кредита. Расписаће се јавни позив за достављање предлога посебних програма у области спорта као и јавни конкурс за доделу средстава удружењима за реализовање програма од јавног интереса.

Између осталог донеће се решења о употреби текуће буџетске резерве.

Седница је заказана за 9:00 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.137 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)