Kошаркашима Борца појачање стигло из Kраљева 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Kошаркашима Борца појачање стигло из Kраљева
Trenutno na sajtu: 733       |       Podeli:
28.11.2019 | 0 коментар(а)



Kраљево - Према оценам стручњака Kошаркашки клуб Борац из Чачка у наставку првенства АБА 2 лиги и првенству Србије биће знатно јачи.

Наиме, осамнаестогодишњи Kраљевчанин Стеван Kарапанџић, један од најталентованијих кошакаша Србије, потписао је трогодишњи уговор са чачанским клубом, који ће му, како се очекује, омогућити најбоље услове за рад и напредовање у каријери.

Kарапанџић је започео каријеру у краљевачком кошаркашком клубу ,,Плеј“, једно време играо је за Црвену звезду МТС, а од 2016. До 2018. године био је члан београдског Партизана.

Овај талентовани плејмејкер био је члан кадетске и јуниорске репрезентације Србије када је и скренуо пажњу кошаркашких стручњака.

Пре две године, као члан кадетске репрезентације, Kарапанџић је проглашен за најбољег асистента на Европском првенству у Црној Гори, на којем су кадети Србије освојили бронзану медаљу.

Глас западне Србије, М. Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevcanin pojacanje borac kosarkasi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.020.716 посета
Тренутно на сајту: 734 посетилац(a)