Хуманитарна џипијада за Тању Лишанин (ВИДЕО) 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Хуманитарна џипијада за Тању Лишанин (ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 517       |       Podeli:
27.04.2021 | 0 коментар(а)



Ивањица - Спортско удружење екстремних спортова „Горштак” Ивањица организују хуманитарну џипијаду, у суботу 1. маја.

Котизација износи 1.500 динара по учеснику а сав прикупљен новац иде за помоћ Тање Лишанин за куповину протезе која кошта 65.000 евра.

„До сада имамо већ пријављено између 40 и 50 возила и то највише из Ивањице, Београда, Ваљева и Сјенице. Локална самоуправа је дала подршку удружењу и учествоваће у финансирању једног дела хране и освежења учесника џипијаде. Ивањички привредници `Пегаз` и `Карапанџић` доо ће сносити такође један део трошкова”, рекао је председник општине Момчило Митровић.

Све три стазе су врло занимљиве. „Тури стаза има 33 километра и креће се са Јелића поља или Сајмишта, пење се на брдо и креће се десном страном све до језера Вучковица. Она је безопасна без екстремних успона и нагиба. Међутим у једном делу је пресеца хард стаза где ће најбољи возачи показати своје способности са специјалним возилима. Организатори неће дозволити да возачи без искуства учествују на овој стази”, рекао је Митровић.

Старт је заказан у суботу 1. маја у 9.00 часова са Јелића поља.

ГЗС





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dzipijada humanitarna akcija subota ma

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.358 посета
Тренутно на сајту: 518 посетилац(a)