VULOVIC NASTAVLJA STRAJK - NOC PROVEO NA SILOSU 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
VULOVIC NASTAVLJA STRAJK - NOC PROVEO NA SILOSU
Trenutno na sajtu: 264       |       Podeli:
04.10.2012 | 0 коментар(а)



Borica Vulovic iz Medjurecja kod Ivanjice noc je proveo na silosu u krugu njegove firme Grozd doo koja je u stecaju i preti samoubistvom. Njegova supruga Grozdana koja je bila sa njim do predvece prevezena je u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoc i data infuzija. Vulovic tvrdi da je na ovakav korak primoran i da ce svoju tesko stecenu imovinu braniti i "golim zivotom".

"Juce ujutru je u moje preduzece dosao novi stecajni upravnik i umesto da izvrsi popis, kako je prethodno dogovoreno u Privrednom sudu u Cacku, doveo je 20 ljudi ne znam sa kojom namerom", istakao je Borica Vulovic.

On je kazao da su "dovoljno stete nanela dva prethodna upravnika, koja su ostetila preduzece za 1,5 miliona evra,a  od organa lokalne samouprave, od kojih je prethodno trazio pomoc, nema vajde".

"Ja trazim da iz imovine preduzeca izuzmu licnu imovinu,  ne bezim od odgovornosti, zelim da moji poverioci od prodaje imovine naplate svoja potrazivanja", kaze Vulovic.

Preduzece "Grozd" iz Medjurecja kod Ivanjice osnovano je 1992. godine i zaposljavalo je 70 radnika, 2008. je doslo do eksplozije, a potom i problema sa naplatom stete od osiguravajuceg drustva "Dunav osiguranje".
"Usli smo u spor sa osiguranjem i uspeli da naplatimo samo 50 odsto stete u visini 13,5 miliona dinara", tvrdi Vulovic.

 Novi stecajni upravnik Aleksije Kaludjerovic tvrdi suprotno.
"Ja sam  dosao samo sa bravarom kako bi zamenio brave, sefom obezbedjenja i licem koje ce obezbedjivati objekat da zapocnem popis imovine. Tacno je samo to da on ometa ulazak u posed i preti samoubistvom, nema ni govora o 20 ljudi".

Borica Vulovic je noc proveo na silosu, dok su suprugu uspeli da sklone i odvedu  u bolnicu na infuziju jer joj je pozlilo.

 Vulovic je vec strajkovao gladju uz pretnju samoubistvom i 13. septembra ove godine.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.167.560 посета
Тренутно на сајту: 264 посетилац(a)