ИТАЛИЈАНСКИ ЛОВЦИ ЗА МЕСЕЦ ДАНА ЛОВНЕ СЕЗОНЕ СЛУЧАЈНО УБИЛИ 15 ЉУДИ 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
ИТАЛИЈАНСКИ ЛОВЦИ ЗА МЕСЕЦ ДАНА ЛОВНЕ СЕЗОНЕ СЛУЧАЈНО УБИЛИ 15 ЉУДИ
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
21.10.2012 | 0 коментар(а)



Пуцају на све што се креће За 35 дана јесење ловачке сезоне у Италији је до суботе, у ловачким несрећама погинуло 13 људи, укључујући и једно дете. Још 33 човека су рањена, објавило је данас "Удружење жртава лова", позивајући да се "заустави масакр".


По другој организацији, "Савезу за укидање лова", овогодишњи биланс је - за сада - 15 погинулих ловаца и двоје пролазника. Пошто неке од жртава нису биле ловци, Удружење жртава лова је затражило да "Влада уради нешто да нормалан грађанин... не буде убијен током туђе активности... Лов треба забранити у Италији", рекла је у изјави Даниела Касприни, председница те невладине организације.

Најновија жртва је у суботу у Павији, на североистоку Италије, био један 16-годишњак, случајна жртва свог оца и стрица, током лова. Удружење помиње и злоупотребу ловачког оружја за шенлучење и застрашивање, и констатује да је италијанско друштво равнодушно према томе.

У Италији има око 720.000 ловаца. У сезони 2011/2012, Савез је евидентирао 25 мртвих од којих су 24 били ловци, и 70 рањених, укључујући 11 пролазника и једног спортисту.





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.171.129 посета
Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)