Ковачевић: Нећемо више да ћутимо, криминалци и пропали политичари предводе опозицију 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Ковачевић: Нећемо више да ћутимо, криминалци и пропали политичари предводе опозицију
Trenutno na sajtu: 552       |       Podeli:
04.04.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Председник општине, Дејан Ковачевић, на конференцији за медије изјавио



је да након агресивних наступа Савeза за Србију, СНС више неће да ћути.

“Нећемо дозволити да се неистине износе паушално у јавност. Доста смо их пустили да причају будалаштине у центру града и да развијају своје накарадне теорије. Сад кад кажу да је власт лоповска, сви функционери Српске напредне странке ће поднети тужбе, па нек на суду докажу да смо лопови. Сав новац који добијемо од тужби даћемо у добротворне сврхе, али ћемо им доказати да нису у праву и да не могу са таквом реториком да иступају у јавности”, рекао је Дејан Ковачевић.

Опозиција нема план и програм

Он истиче да насилни упад у РТС, малтретирање жена и несупели државни уадар нису начин на који се долази на власт, већ само на изборима.

“Бошко Обрадовић је након Београда, дошао и у Горњи Милановац да промовише насиље, да позива на рушење и да убеди грађане да су његови поступци нормални и легитимни. Да је нормално улетети са моторним тестерама, сломити стакла, гурнути обезбеђење. И још је дошао да позове грађане на протсет који би требало насилно да смени власт. Ми му то са овог места нећемо дозволити. Док ради психолошки профил другима, требало би да са стручњаком уради и свој”, изјавио је Ковачевић.

Протесте “Један од пет милиона” који се одржавају у Горњем Милановцу по Ковачевићу предводи група нимало компетентних људи, који су већ имали прилику да буду на власти и, како је рекао, апсолутно ништа нису урадили.

“Кристина Милошевић је смејући се одобравала Обрадовићево скорашње излагање, насилнички упад на РТС, а заборави да је док је била члан Општинског већа радила само за своје интересе. На телефонској седници донето је решење да се из текуће буџетске резерве исплати једнократна помоћ Драгутину Милошевићу, који је њен супруг, или да се одобрава износ од 500 хиљада динара за Удружење грађана “Еуро хоризонти” које је директно било повезано са њом. Медији често заобилазе да помену те чињенице, а ја да сам то урадио обесили би ме на центру, али са правом. Такво лицемерје не могу да разумем. Дотична госпођа је променила неколико политичких партија, од Г 17 +, па до мањинске Странке Руса Србије, има добар континуитет и то све због својих личних интереса. Домогли су се два посто гласова само због наклоности наших људи ка великој Русији”, рекао је Ковачевић и додао да ништа боље, ни компетентније нису ни остале вође протеста.

Председник ОО СНС  у Горњем Милановцу Дејан Ковачевић, фото: РИНА

“Као један од предводника декларише се и Борјан Гавриловић - троструко осуђивани нарко дилер, који тренутно ради као таксиста и вози дивље туре. Тај човек је више пута осуђиван због производње и продаје дроге. Ово су чињенице, не наше инсинуације. Да ли грађани желе да таква особа дође на власт, па да продаје дрогу и њиховој деци. Ја то не желим и против тога ћу да се борим. Пристојна Србија то не сме дозволити”, истакао је Ковачевић на конференцији за медије.

У Горњем Милановцу васкрсли бивши политичари

Ковачевић наглашава да су у Горњем Милановцу поново васкрсли поједини политичари, којима су пропали послови, па би, како каже, поново да зараде доласком на власт.

“Бошко Васић, бивши подпредседник Скупштине општине у првој години свог мандата отворио је приватну фирму. А нама су ти политичари после 2000. године оставили угашене фабрике и преко 2000 људи без посла. Тај Бошко, који не зна колики је буџет општине, дугује држави на име пореза девет милиона динара. А управо од тог новца ми плаћамо изградњу путева, вртића, школа.. све оно за шта он пита. За њим не заостаје ни политичар у покушају, Ранко Томић, који је био координатор изградње Дома културе. Општина је дала 500 милиона динара за недовршен објекат, и требало је издвојити још 30 милиона динара како би га могли ставити у функцију. Томић је уценама добијао новац. Направио је кућу поред Брда мира и присвојио је пет ари општинске земље. Поднели смо тужбу чим смо то установили, јер није узео пар метара него цео један плац, како би проширио двориште”, изјавио је Ковачевић.

Скуп СНС у Београду 19. априла

Инвестиције које стижу са републичког нивоа у Горњи Милановац, нису стизале деценијама уназад, каже Ковачевић.

“Очекује нас реконструкција болнице, за коју издвајамо 1,5 милијарду динара, затим реновирање Друге основне школе, санација Ивичког и потока Парац, изградња приступне саобраћајнице , асфалтирање градских улица. Ми тако знамо да радимо, за бољу будућност наших грађана, а Савез за Србију који нема ни план ни програм, грађанима може да понуди само насиље”, нагласио је први човек општине и позвао све грађане да се придруже скупу Срспке напредне странке 19. априла у Београду.

“Показаћемо како треба да изгледа пристојна Србија без насиља. Народ је показао своју вољу на изборима, а опозиција нека се запита зашто нема подршку”, закључио је Дејан Ковачевић.

 

 

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns kovacevic gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.309 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)