Тодоровић: По хитном поступку масовно запошаљавање медицинских радника, 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Тодоровић: По хитном поступку масовно запошаљавање медицинских радника,
Trenutno na sajtu: 601       |       Podeli:
27.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Након одељења ортопедије и лабараторисјке службе, у чачанској болници по редукованом систему од данас ради и хирургија.

„Биће урађен епидемиолошки надзор над особљем хирургије и то је трећа служба која ће радити смањеним капацитетом. Оно што је добра вест јесте да ће микробиологија радити нормално, јер се део радника вратио на посао и материјал више неће бити слат у Краљево“, изјавио је др Михаило Луковић, шеф Радног тима.

Током претходног дана у болницу су примљена четири болесника под сумњом да имају инфекцију изазвану COVID-19, а четири већ лежећа болесника пребачени су у терцијалну установу. Од седам послатих брисева на вирусолошку анализу, пет је позитивно, а два негативна, при чему су негативни брисеви детета са Дечијег одељења, као и једног младића. Тренутно у болници лежи укупно 11 болесника. 

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, најавио је да ће у наредном периоду бити запослен велики број здравствених радника у болницу и Дом здравља.

Запошљавање ће бити спроведено по хитном поступку, а у радни однос ће бити примљени сви они који желе да раде , а налазе се на евиденцији НСЗ.

 

ГЗС/РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zaposljavanje cacanska bolnica hirurgija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.079.639 посета
Тренутно на сајту: 602 посетилац(a)