Већници сутра о употреби сталне и буџетске резерве 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Већници сутра о употреби сталне и буџетске резерве
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
19.12.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић сазвао је за петак 20. децембар, 72 седницу Општинског већа на чијем дневном реду

ће се наћи 40 тачака.

На почетку седнице већници ће разматрати нацрте и утврђивати предлоге Одлука о изради измене и допуне Плана генералне регулације за насељено место Горњи Милановац, План детаљне регулације за нову радну зону „Срчаник” у Клатичеву и разматраће нацрте и утврђивати предлоге Одлуке о месним заједницама општине и Решења о утврђивању статуса некатегорисаног пута односно проглашењу добра у општој употреби у Лочевцима.

Разматраће предлог Програма коришћења средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима на територији општине у 2019. години. Пред њима ће се на разматрању наћи Програми пословања и планови рада Јавних предузећа и установа.

Већници ће разматрати Предлог решења о давању сагласности на финансијске планове за наредну годину установама за основно и средње образовање, на финансијки план директних буџетских корисника за наредну годину тј. Председник општине, Општинско веће, Скупштина општине, Општинска управа, Општинско правобранилаштво и даваће сагласност на планове рада и финансијке планове месних заједница.

Они ће разматрати предлог Решења о давању сагласности на измене финансијског плана за ОШ „Момчило Настасијевић” Горњи Милановац и ОШ „Таковски устанак” Таково, као и Решење о изменама и допунама финансијског плана Општинске управе.

На разматрању ће се наћи посебни програми коришћења субвенција ЈКП „Горњи Милановац” и ЈП за изградњу општине за 2020. годину. Разматраће финансијски план и план јавних набавки Црвеног крста за наредну годину.

Пред њима ће се на разматрању наћи План зимског одржавања улица, локалних и некатегорисаних путева на територији општине и давање сагласности на Уговор о регулисању односа општине и „Аутопревоз” Чачак поводом обезбеђења права на бесплатан превоз и превоз са попустом повлашћеним категоријама путника и обезбеђења превоза за лица која, у складу са законом, право на превоз оставарују о трошку Општине Горњи Милановац и разматраће закључак о давању сагласности на цену превоза корисника.

Већници ће разматрати предлог Решења о отварању апропријације, као и предлог решења о употреби сталне и буџетске резерве.

Седница ће се одржати у великој сали општине са почетком у 9 часова.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.470.596 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)