Прибоју захвалница Савета Европе 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Прибоју захвалница Савета Европе
Trenutno na sajtu: 560       |       Podeli:
21.06.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Општина Прибој је већ четири године активна у заједничком програму Европске Уније и Савета Европе

„Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи – фаза 2”, с циљем да унапреди организацију рада запослених, као и њихове компетенције за рад.

Компетенције представљају скуп знања, вештина, особина, ставова и способности које службеник поседује, а који обликују његово понашање и воде постизању очекиване радне успешности на радном месту.

На завршном тродневном скупу у Аранђеловцу од 1.до 3.јуна, општину Прибој представљао је Вук Луковић, шеф кабинета председника Општине, који је у име локалне самоуправе примио захвалницу Савета Европе за унапређење у области управљања људским ресурсима.

Прибоју захвалница Савета Европе, Фото: Драган Љељен

То је била прилика да се размене искуства у досадашњим активностима у увођењу функције управљања људским ресурсима у локалној самоуправи, па су радионици у Аранђеловцу присуствовали и представници Министарства државне управе и локалне самоуправе, Националне академије за јавну управу, Сталне конференције градова и општина и представници 31 локалне самоуправе, које су укључене у Програм.

Оцена је да су направљени значајни кораци у 50 локалних самоуправа које су добиле тзв „пакете подршке" и њихово искуство је драгоцено и за остале општине у Србији.

Представницима локалних самоуправа додељени су сертификати за њихову посвећеност и учешће у реформском процесу и досадашњем раду на програму,који је успешно реализован.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ OPSTINA PRIBOJ ARANDJELOVAC SAVET EVROPE EVROPSKA UNIJA LJUDSKI RESURSI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.893 посета
Тренутно на сајту: 561 посетилац(a)