Град опустошио шест села у Горњем Милановцу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Град опустошио шест села у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
13.08.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У невремену, праћено јаким ветром и градом, које је јуче поподне захватило општину Горњи Милановац, највише штете је причинило



у селима Озрем, Горњи Бранетићи, Доњи Бранетићи, Горњи Бањани, Теочин и Лозањ.

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, посетио је ова села како би се уверио у размере штете и са грађанима разговарао на који начин општина може да им помогне.

Фото: Општина Горњи Милановац

Град је опустошио баште, њиве и воћњаке. Према речима начелника Општинског штаба за ванредне ситуације Милорада Димитријевића, стрелци из противградних станица дејствовали су у пуном капацитету. Процена штета од стране стручних служби биће накнадно обављена.

Према оперативни подацима Републичког хидрометеоролошког завода и Радарског центра „Букуља“, на територији општине Горњи Милановац дејствовало је 14 противградних станица и испаљене су 53 ракете.

Фото: Општина Горњи Милановац

 

На подручју које покрива 11 станица дошло је до елементарне непогоде - град. У току је сагледавање ситуације и у другим селима које је према извештају Општинског штаба за ванредне ситуације погодило невреме.

Глас западне Србије

Фото: Општина Горњи Милановац

 

Фото: Општина Горњи Милановац

Фото: Општина Горњи Милановац

Прилог ГЗС-Б92




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.144.522 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)