ЧАЧАНСКА ХУМОРЕСКА: Море Марко не ори друмова (Молба градским властима у Чачку) 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ЧАЧАНСКА ХУМОРЕСКА: Море Марко не ори друмова (Молба градским властима у Чачку)
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
18.02.2018 | 0 коментар(а)



Молимо чачанске власти да невесту Стојанову именује на директорско место,

 

 јербо би  Марко могао да одахне.

Ако су могли да директорују неки који су крали хуманитарну нафту у Дому културе, неки који су девојке водили у Америку о трошку Јавног предузећа Чачански глас, од моралиста са пет партијских књижица, од најављеног Мића у Моравцу, па зашто не би могли и неки други.

Поштовани градоначелниче, као Бога Вас молимо услишите молбе господина Цојлета. Дише човек на шкрге, нема од чега да Вам плати кирију у Дому, жена без фотеље, извршитељи се накачили па све нешто траже а Марко  не да одговорну дужност него поткочује тамо неке обале. 

Ако неки мучени дужник умре, лака му земља, Цојлету мало сване, оста милион у џепу ко вели..

Црни Марко, научи се једном. Боље да си мазнуо 5 тона нафте иза Дома, пет пута се оженио и пет странака променио него што поткочујеш туђе плотове..

И море Марко, грешку си направио. Како да запослиш секретарицу, а нећеш искусну Стојанову љубу? Па знаш ли колико вам је пртијских књижица у мираз донела? А о искуству да не говоримио. Свака странка једна фотеља, па ви таквих немате много, није баш запело за ово једно. А и није Цојле тражио много, фотељу само, што би народ рекао - четврта срећа...

ГЗС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.357.201 посета
Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)