Оливера Јевтић најбоља спортисткиња Ужица свих времена 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Оливера Јевтић најбоља спортисткиња Ужица свих времена
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
18.10.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Атлетичарка Оливера Јевтић изабрана је за најбољег спортисту Ужица свих времена, испред Немање Видића,

Радомира Антића, одбојкашица у анкети коју су лист Вести и Радио Ужице спровели међу спортистима и спортским радницима.

Каријера Оливере Јевтић која траје 25 године и обележена је бројним победама, рекордима и наступима на највећим такмичењима.

У више избора Оливера је проглашавана за најбољег атлетичара у држави, Олимпијски комитет је 1998. и 1999. године проглашавао за најбољу спортистикињу.

Власница је више рекорда у маратону, полумаратону на 10.000 и 5.000 метара, освојила је прву медаљу за самосталну Србију, учествовала је на пет Олимпијских игара...

Примајући признање из руку Петра Благојевића, градског већника за спорт, Оливера Јевтић је рекла да је ово признање круна њене каријере:

– Признање је стигло од спортских радника који нису само из атлетике. Поносна сам што сам све резултате остварила у дресу АК Младост и што никад нисам напустила Ужице.

Поред Оливере Јевтић, у „Топ 10“ најбољих спортиста Ужица свих времена изабрани су: стрелац Андрија Златић, одбојкашице Тијана Малешевић и Весна Читаковић, фудбалери Радомир Антић, Србољуб Стаменковић и Немања Видић, аутомобилисти Милун и Милован Веснић и кошаркаш Мирослав Радошевић.

Извор: Спортски журнал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.285.567 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)