Министри не страхују за своја места 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Министри не страхују за своја места
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
03.09.2019 | 0 коментар(а)



Министри у Влади Србије не страхују за своја места у Немањиној 11, кажу да су промене у послу пожељне, као и долазак нових људи,

али и да су на тој позицији дали све од себе, пише „Блиц".

Повод за ове коментаре је најава лидера СНС Александра Вучића на седници Главног одбора странке да од 50 до 60 одсто садашњих министара СНС неће бити у влади после наредних избора.

„Укоилико поново добијемо поверење грађана председник и Председништво СНС донеће одлуку ко ће бити нови премијер или премијерка и ко ће у име СНС да буде део нове владе. О томе је данас рано говорити, али резултати су ти који нас опредељују", рекла је минстарка инфраструктуре и саобраћаја Зорана Михајловић.

Она каже да су за њу највазнији резултати које је остварила са својим тимом, преноси лист.

„Трудим се да изградимо што висе нових аутопутева, да обновимо сто висе регионалних и локалних путева, што више малих аеродрома да реконструишемо, што више пруга, као што заврсавамо обнову пруге од Крагујевца до Лапова која пола века није обновљена. Јер повезивање грађана је највазније. Свакако, на свим позицијама треба да направимо места за нове , младе људе, јер без нових људи нема нових идеја, а без нових идеја нема напретка", каже Михајловић.

Министар просвете Младен Шарчевић каже да пуно ради, али да треба времена да би се увиделе позитивне промене реформе коју су спровели.

„Урадили смо импозантан посао који није рађен више деценија. Да ли ћу бити у следећој влади, не бринем, имам своју професију којој могу да се враитм", казе Шарчевић.

Министарка правде Нела Кубуровић каже да онај ко не може да испрати темпо владе треба да пружи прилику другоме.

„Нико се од нас у министарској фотељи није родио, нити му она припада по правди бога. Влада је тим који мора да функционисе беспрекорно и који мора да остварује веће резултате од оних сто су у поцетку зацртани. Свако ко не мозе да испрати тај темпо треба да пружи прилику другоме. Нови људи, нова енергија и прилика да показете колико мозете да промените и унапредите Србију и донесете бољитак за своје грађане. Одувек су били главни принципи Александра Вучића и СНС", казе Кубуровић.

Министарка за ЕУ Јадранка Јоксимовић каже да подржава промене.

„Промене су саставни део живота и посла, тако да уколико нема убедљивих резултата и уколико има бољих кадровских решења, подржавам промене било да је ресор који ја водим или било који други ресор", каже она.

Министар привреде Горан Кнежевић каже да је дао све од себе и да је поносан на своје резултате.

„Немам речи да изразим своја осећања и задовољство сто сам био део тима који је за сва времена променио Србију. Уверен сам да ће неко млађи и паметнији наставити трасираним путем. Имаће моју подршку и ангажовање", рекао је Кнезевић за "Блиц".

ГЗС/Блиц

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.834.008 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)