Стаматовић: Циљ Здраве Србије је победа на локалним изборима у Златиборском округу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Стаматовић: Циљ Здраве Србије је победа на локалним изборима у Златиборском округу
Trenutno na sajtu: 502       |       Podeli:
05.02.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - Циљ Здраве Србије (ЗС) је да до расписивања парламентарних и локалних избора формира 100 општинских одбора

или повереништава странке у целој земљи, али и да победи на локалним изборима у Златиборском округу, као и у другим градовима и општинама широм Србије, на којима ће учествовати, док ће коначну одлуку о изласку на парламентарне изборе, зависно од изборних услова, органи странке донети када ти избори буду расписани,  изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, приликом отварања канцеларије Здраве Србије у Ужицу.

„ Потпуно смо политички слободни и независни, што је реткост на политичкој сцени Србије, нећемо да будемо ничије слуге и поданици, већ политички партнери. Желимо да покажемо да и ван Београда има квалитетних људи и да управо одавде, из унутрашњости, треба да крену промене на боље. Када победимо на локалним изборимо у Златиборском округу, али и у осталим градовима и општинама у Србији, донећемо нешто ново на политичкој сцени, јер ћемо радити у општем, а не у личном интересу”,  рекао је Стаматовић.

Стаматовић је истакао да Здрава Србија има нов приступ да не критикује нити коментарише потезе других политичких партија и њихових лидера, па ни оних са којима су били у коалицији, а више нису.

Владан Виријевић, повереник Здраве Србије у Ужицу, подсетио је да је ова странка покретач бројних питања у Скупштини града важних за егзистенцију грађана, а да је тај рад препознат и у страначком руководству, у коме је пет чланова Главног одбора из ужичког Повереништва, додавши да ће странка на локалним изборима у Ужици имати кандидате од интегритета.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zdrava Srbija izbori Milan Stamatovic zlatiborski okrug

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.170.602 посета
Тренутно на сајту: 500 посетилац(a)