Овчарско – кабларска регата: Одмор за душу и тело 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Овчарско – кабларска регата: Одмор за душу и тело
Trenutno na sajtu: 396       |       Podeli:
03.09.2018 | 0 коментар(а)



Овчар Бања – Љубитељи пловидбе јуче су уживали у свим лепотама западне Мораве. Традициоална Овчарско – кабларска регата одржана је по 14. пут.

Иако се сваке године одржава у јулу, ове године ипак се због лоших временских услова, на ову манифестацију чекао чак до почетка септембра, али то није сметало да се преко 250 учесника окупи и заплови на 25 имровизованих сплавова.

“Провод је феноменалан, дружење са пријатељима, прелепи предели.. Од прве регате, па до данас не пропуштамо ову манифестацију. Побринемо се и за добру атмосферу, али и за укусан ручак који спремамо директно овде на броду. Роштиљ је неизбежан”, рекао је Дарко из Чачка.

Највеселије било је на броду ресторана “Дом” где је све учеснике регате пратио трубачки оркестар, али и екипа Хитне помоћи која је водила рачузна да све буде под контролом. Овчарско – кабларска регата специфична је и по томе што је једина која иде узводно, па у обзир долазе само моторни чамци.

Фото: Глас западне Србије

“Регата је стартовала у 10.30 часова и након 11 км пловидбе сви учесници су безбедно упловили у Овчар Бању око 13.35 часова. Пловидба је протекла у најбољем реду, те су учесници су уживали у доброј атмосфери, предивном амбијенту клисуре и лепом летњем дану.

Овчарко-кабларску регату су организовали ЈУ „Туристичка организација Чачка“, Удружење грађана „Викенд насеље Западна Морава“ и ресторан „Дом“ Овчар Бања. За безбедност учесника бринули су Ронилачко-спасилачки клуб „Борац“, Дом здравља Чачак и агенција „Аларм“. Организатори се захваљују на сарадњи ресторанима „Санта Мариа“ и „Плажа“ у Међувршју”, рекао је Горан Николић испред Туристичке организације Чачка.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.747.554 посета
Тренутно на сајту: 396 посетилац(a)