Спортско рекреативна манифестација“Rally day 2018.“ у Ужицу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Спортско рекреативна манифестација“Rally day 2018.“ у Ужицу
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
18.05.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - У организацији АСК „Ужице рели тим“-a у Ужицу ће се у суботу 19. маја одржати

спортско рекреативна манифестација“Rally day Užice 2018.“, објављено је на сајту града.

Програм у коме учествује 12 тркачких аутомобила, љубитељима аутоспорта познатих спортских рели посада, замишљен је и као промоција ауто спорта, увод у национални рели шампионат на коме ће посаде моћи да тестирају своја возила, али и уживање за публику јер ће свако ко се пријави, имаће прилику да се возе са учесницима.

Будући да рели као аутоспортска дисциплина има једну од најдужих спортских традиција у Ужицу и околини очекује се долазак великог броја публике, а поред АСК Ужице рели тим-a у организацију су се укључили како локални тако и аутоспортки клубови из Београда, Чачка и Ваљева.

Фото: Сајт града Ужица

Манифестација нема такмичарски карактер, односно не мери се време, али ће све остало бити исто као и на регуларним рели такмичењима: обезбеђење стазе и сигурност публике и учесника су приоритет организатора.

Програм „Rally day Užice 2018.“ почиње у 11 часова и траје до 17 часова и у том периоду биће затворен пут за саобраћај на деоници Љубање – Калдрма, односно од раскрснице за Скржуте на Љубањама до раскснице Сирогојно- Бела Земља- Калдрма.

Организацију манифестације „Rally day Užice 2018.“ у смислу подстицаја развоја спорта подржао је и Град Ужице.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.475.377 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)