Тодоровић: Савез за Србију нема перспективу, СНС у Чачку веома јединствен 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Тодоровић: Савез за Србију нема перспективу, СНС у Чачку веома јединствен
Trenutno na sajtu: 755       |       Podeli:
08.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Градоначелника Чачка и члан Председништва Српске напредне странке (СНС), Милун Тодоровић,

изјавио је за портал „Рефлектор“ да Савез за Србију, које су основале опозиционе странке „нема никакву шансу“, додајући да је Градски одбор СНС у Чачку веома јединствен.

„Тај савез је по мени неприродан и левица и десница, али је легитимно да се људи политички окупљају у политичкој борби. Мислим да тај савез нема будућност, нема перспективу из много разлога. Један од основних и реалних јесте што су заиста они као рогови у врећи, то су непомирљиве политике, причамо о политикама тих странака или покрета. Оваквим радом и енергијом председника Србије и председника СНС Александра Вучића, Владе Србије и свих одговорних људи који желе да допринесу бољитку Србије мислим да немају никакву шансу, али време ће показати“, рекао је Тодоровић.

На питање да ли ће Чачак бити први град у Србији где ће СНС отићи са власти, како поједине опозиционе странке наводе, Тодоровић каже да „очигледно нису обавештени“.

„Мене често прозивају и спочитавају да ја нисам обавештен, али мислим да сам добро обавештен и много боље од њих. Много локалних самоуправа у Србији функционише тако што на челу није нико уз СНС, тако да Чачак и да хоће не може да буде први град у коме није на власти СНС. Имају Шабац, Параћин, Чајетину, да не набрајам даље“, рекао је Тодоровић.

Истиче како он и сарадници сваког могу да погледају у очи, јер раде искрено и поштено.

„Неки наредни избори ће показати ко је у праву. Мислим да народ не можете преварити, колико год да желите да се бавите ‘стандуп’ политиком и да изврћете ствари, ипак семафор је тај који показује резултат. Надам се да ће на нашем семафору бити озбиљан резултат“, нагласио је Тодоровић.

Говорећи о јединству у странци, након последњих сукова између председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић и министарке Зоране Михајловић, Тодоровић је рекао да напредњаци имају на територији Србије 750.000 чланова, до којих 9.000 у Чачку.

„Нормално је да не можемо да размишљамо сви исто и сасвим је природно да неко износи своје ставове, своје личне погледе и то је демократски, за разлику од многих странака које себе тако називају СНС је веома демократична. Свако може да каже своје мишљење и на Председништву и на Главном одбору, наравно и у Повереништву, Градском одбору, Месном одбору, то је сасвим легитимно и сасвим уреду“, навео је Тодоровић.

Када је реч о Чачку, он истиче да је одбор веома јединствен.

„Наравно да сви не могу да буду задовољни, али није чланство у странци и покрету ствар задовољства. То је ствар потребе да нешто допринесете. Ако ту тражите задовољство мислим да сте изабрали погрешан пут. Оценио бих га као изузетно добро, хомогено, са свим разликама које су неспорне, али мислим да одбор у Чачку функционише на добар начин“, истакао је Тодоровић.

На питање да ли размишља о кандидовању за наредне локалне изборе, Тодоровић каже да за сада о томе не размишља.

„Свакога дана размишљам само о послу, о раду, да видимо моји сарадници и ја шта можемо највише да урадимо за наш град, да што више допринесемо, а када се заврши мандат отом, потом. За сада заиста не размишљам о томе“, закључио је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.417.196 посета
Тренутно на сајту: 756 посетилац(a)