Провалник кроз прозор упао у вртић центру града: Ефикасном акцијом полиције брзо ухапшен 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Провалник кроз прозор упао у вртић центру града: Ефикасном акцијом полиције брзо ухапшен
Trenutno na sajtu: 580       |       Podeli:
08.08.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Родитељи који су овог јутра довели децу у вртић "Полетарац" у центру Чачка,
Фото: РИНА

испред ове установе затекли су полицију која врши увиђај, јер је током ноћи у просторије ове установе упао мупакрац, како се претпоставља у намери да изврши пљачку објекта.

"Виновник је ушао насилно кроз прозор на објекту. После пар секунди огласио се аларм, који је он након провале покушао да угаси тако што је почупао каблове, али није успео у својој намери и побегао је са лива места. Из вртића ништа није однето, јер је боравио само у ходнику", потврдила је за РИНУ Сузана Симеуновић директорка ПУ "Моје детињство".

Она додаје да према отисцима који су узети на лицу места утврђено да се ради о лицу које је већ познато полицији. Његов упад у просторије вртића забележен је видео надзор, а виновник ове провале брзо је ухваћен.

Последице овог инцидента су брзо саниране, а деца су након завршеног увиђаја у вртићу брзо враћена на своје редовне активности.

"За време увиђаја сва деца која су стигла у нашу установу, пребачена су у вртић Мали Капетан, касније су враћена у "Полетарац". Ово је први случај провале у наше установе од када је постављен видео надзор. Раније су се провале дешавале у вртићу на чачанском Кеју и Атеници", нагласила је Симеуновић.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.177.210 посета
Тренутно на сајту: 580 посетилац(a)