СНС Ужице: Напуштањем седнице, опозиција је показала висок степен политичке неодговорности 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС Ужице: Напуштањем седнице, опозиција је показала висок степен политичке неодговорности
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
18.12.2018 | 0 коментар(а)



Ужице – Након што је јуче део представника опозиционих странака напустио седницу Скупштине града Ужица,

Градски одбор Српске напредне странке огласио се саопштењем у којем кажу да опозиција нема идеју како да својим “налогодавцима” објасне изборни дебакл у Лучанима где су и поред свих напора, према њиховим речима, освојили мање од хиљаду гласова, они су одлучили да напусте заседање. У саопштењу се даље наводи:

,,Тим чином су показали не само огромну немоћ, дезоријентацију и безидејност већ пре свега висок степен политичке неодговорности према грађанима који су их бирали да у њихово име учествују у процесу доношења одлука.

Ово је још једна потврда да народ више никад неће дозволити да они који су похарали државну касу, уништили српску привреду и српско село и до амбиса довели позицију Србије у свету наставе тамо где су стали.

Па тако је јуче и Јован Марковић , који једном годишње сврати на седнице Скупштине града, а уредно узима дневнице, очигледно презаузет својим уносним приватним бизнисом, под изговором тобожње угрожености и насиља у Србији избегао да се суочи са чињеницом да је Ужицу урађено више него икада. Није могао овај политички губитник који је иза себе оставио стотине милиона дугова, да буде сведок усвајања буџета града највећег у историји који треба да омогући остварење свих развојних планова у наредној години.

Велика сатисфакција у свакодневном раду је још једна потврда подршке грађана Србије према политици Српске напредне странке и председника Александра Вучића док онима који су послати на сметлиште политичке историје поручујемо да не покушавају да се одатле врате јер им народ то неће дозволити“, наводи се у саопштењу ГО СНС Ужице.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.284.849 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)