Возачи „Премиер” таксија стартују хумано у Горњем Милановцу 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Возачи „Премиер” таксија стартују хумано у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
13.10.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - После дужег одлагања, у уторак, 13. октобра, становници Горњег Милановца се придружују житељима Чачка

Ивањице и Вршца и добијају привилегију и задовољство да користе услуге такси возила групације „PREMIER“, препознатљивим по бело-зеленој боји.

У овој групацији изузетну пажњу посвећују екологији, безбедности, сигурности, чистоћи, тако да ће улицама града на Деспотовици крстарити осам нових возила “ТОYОТА COROLLA“ на хибридни погон последње генерације.

Од када постоји, а то је нешто више од девет година, у „PREMIERU“ воде рачуна да буду друштвено одговорни и труде се да се заједници у којој послују увек одуже на најбољи могући начин. Ни Горњи Милановац неће бити изузетак.

Иако тек треба да почну са радом, сви возачи, иначе Горњомилановчани, донели су одлуку да се у периоду од 13. до 18. октобра одрекну свог дела зараде и да се тако добијена средства уплате на рачун намењен прикупљању помоћи за лечење њихове суграђанке Анике Манић.

Овом хуманом гесту прикључио се и комплетан тим горњомилановачке филијале, тако да ће сав приход од вожњи остварен током тог периода бити на располагању фонду за Аникино лечење.

Корисници услуга „PREMIER“ таксија у Горњем Милановцу моћи ће до жељеног возила да дођу позивом на бројеве 032 715151 и 069 715151, слањем СМС поруке или употребом ВИБЕРА.

У употреби је и андроид апликација PREMIER TAXI, која се једноставно инсталира употребом PLAY продавнице. Она вам даје могућност да све време имате увид где се тражено возило тренутно налази и на тај начин бићете у могућности да знате када је оно стигло на жељену адресу.

Ако вам све ове опције нису довољне, можете да позовете 0800 715151. Позив је бесплатан.
ГЗС/Медиа портал




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Taksi Premier pocine humano da radi u Gornem Milanovcu od 13 oktobra

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.589 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)