Обрадовић: Увек се обрадујем када напредњаци помену изборне резултате 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Увек се обрадујем када напредњаци помену изборне резултате
Trenutno na sajtu: 381       |       Podeli:
03.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Лидер Двери Бошко Обрадовић, навео је у свом саопштењу достављеном медијима да се градоначелник Чачка Милун Тодоровић,

како је рекао, усудио да држи лекције другима, уместо да поднесе оставку због давања подршке младима да оду из Чачка.

„Требало му је 15 дана да смисли одговор на ову своју скандалозну изјаву, али није успео. Јер нема изговора за јавно изречену жељу да млади и високобразовани Чачани треба да оду из нашег града. То није био лапсус, јер он није омашио једну реч или синтагму – Тодоровић је омашио све!ˮ, наводи се у саопштењу.

Обрадовић сматра да то није био лапсус и да Тодоровић није ништа омашио, него је јавно рекао све оно што, како каже, СНС тајно ради и мисли.

„Они терају младе и високообразоване у Београд и иностранство, а постављају политичке прелетаче и људе са купљеним дипломама на јавне функције“.

Лидер Двери даље у саопштењу истиче да се веома обрадује када напредњаци помену изборне резултате у Чачку.

„У мом родном селу Вранићима на локалним изборима 2016. године, изборна листа „Александар Вучић – Србија побеђујеˮ освојила је 72 гласа, а изборна листа „Двери - За спас Чачка - Бошко Обрадовићˮ 78 гласова. Још озбиљнији резултат направљен је у градском кварту у Чачку у коме сам одрастао – Алваџиници: изборна листа „Александар Вучић – Србија побеђујеˮ освојила је 284 гласа, а изборна листа „Двери - За спас Чачка - Бошко Обрадовићˮ 336 гласова. Мало је места у којима је Александар Вучић побеђен последњих година у Србији, али сам имао ту част и задовољство да Двери и ја лично будемо део тога“.

Обрадовић у свом саопштењу за јавност наводи да су Двери самостално на изборима освојиле  25% гласова Чачана и да су победиле СНС на девет бирачких места.

„Пре две године било их је девет – за две године победићемо их на свих 104. И то је оно што језиво плаши СНС. То је разлог зашто је Вучић јавно по имену и презиму између 600 чланова СНС на седници ГО СНС прозвао једино Милуна Тодоровића. И врх СНС није задовољан како се ради у Чачку и види да губе власт, коју иначе одржавају на силу са 38 гласова од укупно 75 одборника у градској скупштини“.


Обрадовић поручује у свом саопштењу за јавност да је Чачак највеће упориште опозиције у Србији и да је то оно што највише боли СНС.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


obradovic dveri sns izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.122.529 посета
Тренутно на сајту: 382 посетилац(a)