Због наредне фазе радова затварање дела улице према Доварју 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša             

 
Због наредне фазе радова затварање дела улице према Доварју
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
01.07.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Због извођења радова на изградњи кишног колектора и реконструкције

дела Улице Димитрија Туцовића од петка 02. јула 2021. године од 8 часова до завршетка радова, биће затворена за саобраћај моторних возила деоница Улице Димитрија Туцовића од раскрснице са Улицом Николе Пашића до раскрснице са Улицом Железничка.

У поменутом временском интервалу доћи ће и до измене трасе кретања возила јавног градског превоза на линијама: Севојно – Дубоки Поток – Севојно, Турица–Севојно, Турица–Сењак, Сењак–Ада–Мрамор, Ужице АС–Злакуса и Ужице АС–Расадник (Узићи), чија ће возила од Сењака саобраћати Улицом Милоша Обреновића до раскрснице са Улицом Бањичка (врх Доварја), а затим Бањичком улицом до денивелисане раскрснице код Првог Партизана, затим магистралним путем и Омладинском улицом до кружне раскрснице код Ватрогасног дома, а затим устаљеном трасом.

На линији Сењак–Ада–Мрамор биће уведено привремено стајалиште преко пута Бензинске пумпе ”Гаспром петрол–Ужице”, на средини деонице Улице Омладинска између Градског стадиона и Улице Николе Пашића, као замена за стајалиште ”Пијац”.

На линијама Ужице АС–Злакуса и 22: Ужице АС–Расадник (Узићи), почетни терминус уместо Ужице АС биће стајалиште Јавна гаража, како би корисници наведених линија могли да користе стајалиште у централној градској зони, а да не улазе на АС Ужице.

Молимо грађане да учествују у саобраћају уз повећан опрез, користе алтернативне правце и поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију, поручују из ЈП “Ужице развој”.

 


ГЗС/Град Ужице

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


radovi uzice

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.821.759 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)