Побеђују док чекају куглану 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Побеђују док чекају куглану
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
03.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – Као домаћини у Крагујевцу куглаши Чачка савладали су Чаир са 5:3

и тријумфално завршили други део првенства са свих девет победа.

Због здравствених проблема најбољих играча у првом делу такмичења кад су изгубили два меча, пласман у Супер лигу морали су да честитају момцима из крушевачког Цар Лазара. У сваком случају узорни колектив заслужује честитке и велико поштовање јер изузетним напором и ентузијазмом надомешћују болну истину да су једини чачански клуб који тренира и мечеве као домаћин игра у Крагујевцу.

„Најбољи играчи лиге Милован Пантић, Зоран Крстић бриљантно су одиграли други део првенства, Слободан Симић је због повреде пропустио наставак, најмлађи Немаља Крстић је већину мечева играо са незалеченом повредом препона, Миодраг Николић, Небојша Новаковић, Милован Антић, Момчило Марковић и Миодраг Боровњак уз завидан квалитет игара показали су да могу равноправно да се носе са већином екипа. Нама у руководству остаје само да истрајемо и да уз помоћ локалне самоуправе и Министарства спорта превазиђемо финансијске, а пре свега да се на јесен крене са изградњом нове куглане како је било планирано. Ситуација је кристално јасна без аутоматске куглане , коју већ предуго чекамо, нема напретка, нема омасовљења, осуђени смо на лагано нестајање са спортске мапе”, истиче председник клуба Зоран Голубовић.

 


ГЗС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kuglana cacak takmicenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.445.695 посета
Тренутно на сајту: 590 посетилац(a)