Тешки балвани и тоне смећа тешко оштетили мост код Краљева 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тешки балвани и тоне смећа тешко оштетили мост код Краљева
Trenutno na sajtu: 328       |       Podeli:
10.08.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Шта све није издржавао мост преко Западне Мораве на локалном путу Грдица-Опланићи током неколико деценија
Фото: ГЗС/М.Даниловић

од како је употреби-неколико катастрофалних поплава и десетине мањих, бујице и снажне ударе моравских таласа.Опстајао је све до пре пар дана.

Последње велике кише мост није издражао.Неколико десетина тона најразличитијег одпада и балвани пречника и до 70 центиметара срушили су један од носећих стубова док је други бетонски стуб претрпео велика оштећења.

,,Вода је била и до три метра, таласи и удари никада јачи и стубови нису издржали.Огромни трупци, грање и свакојаки одпад, почев од грађевинског материјала,разних дрвених и металних конструкција и много чега још били су кобни за носеће стубове.Смеће се гомилало месецима, нико га није отклањао и до овога је морало да дође.Грађевинске машине су стигле прекасно да мост ослободе огромног терета и притиска и сад без великих радова и улагања нема решења“, кажу мештани Грдице.

Саобраћајна инспекција је забранила употребу моста али аутомобили редовно прелазе са једне стране на другу без обзира на забрану.Само ретки возачи користе заобилазне путеве, или оне оближње преко Поповића или Сирче.

ГЗС / М.Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo most balvani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.358.999 посета
Тренутно на сајту: 329 посетилац(a)