Ивањички ЛДП подржаће СНС на предстојећим изборима 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Ивањички ЛДП подржаће СНС на предстојећим изборима
Trenutno na sajtu: 520       |       Podeli:
12.03.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Ивањички одбор ЛДП-а – на предстојећим изборима подржаће листу Српске напредне странке. Како сазнајемо

од Душка Ћурчића на овај потез су се одлучили првенствено, јер на изборе не излазе самостално, а у разговору са шефом Изборног штаба СНС-а, Момчилом Митровићем, постигли су договоре који ће бити од великог значаја за све становнике насеља код фабрике Шпик.

-Три мандата сам одборник у локалном парламенту и нисам успео пуно да урадим за мештане према којима осећам велику обавезу јер су ми пружили подршку. Разговарали смо са Митровићем и верујемо да ћемо овог пута решити дугогодишње проблеме људи који су насељени око фабрике Шпик и да ће наша деца напокон имати игралиште.- рекао је Ћурчић.

Горан Кимчетић дели мишљење свог политичког колеге јер, по његовим речима, најважније је учинити нешто позитивно за грађане, а то је могуће уколико су сви, на локалном и државном нивоу, на истом задатку.

ГЗС/ Инфо лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica ldp izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.883.099 посета
Тренутно на сајту: 521 посетилац(a)