Фестивал ПРиЧа и за најмлађе - концерти и представа Веселих чуперака, сутра маскенбал за децу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Фестивал ПРиЧа и за најмлађе - концерти и представа Веселих чуперака, сутра маскенбал за децу
Trenutno na sajtu: 666       |       Podeli:
04.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Поред концерата који ће се сутра и током викенда одржати у оквиру фестивала ПРиЧа ,припремљен је велики број



пратећих активности које  се одржавају  на различитим локацијама, од промоције књига, изложби фотографија, музичких и едукативних радионица до концерата и  маскембала за децу.

Велике и мале балерине балетског студија Дома културе Адађио АС приредиле су прави спектакл на Градском тргу у Чачку као и  “ Чудесни  лептирићи “  са својим извођењем
 “ Чудне  шуме ” , док је Удружење “ Весели чуперци “ приредило представу за најмлађе.


“ Оно што је наизглед неспојиво и из два различита света, попут Пипи Дуге Чарапе и Кловнице ,чини једну засебну целину. Тако и Фестивал ПрИча спаја све генерације, све нације и све оне који су одрастали и који ће расти уз рокенрол и ову манифестацију по којој ће Чачак ускоро бити препознатљив у читавом свету”, каже аниматорка Ивана Ђоковић Јоксић.

Тамара Недељковић и Ивана Ђоковић Јоксић приредиле су представу за најмлађе, Фото: Ивана Ђ.

Кловница, односно Тамара Недељковић поручује да је ово само једна у низу представа за најмлађе, јер ће Весели чуперци радо бити део сваког будућег пројекта који за циљ има да окупи и пружи подршку младима.
“ Рокенрол спаја све генерације,а ми се трудимо да обојимо свет најмлађима, да измамимо осмехе наше деце којима се у наследство оставља и ова манифестација која верујем има светлу, али и светску будућност “, каже Недељковић.

Представа Веселих чуперака само је једна у низу од програмских садржаја за децу која се одржавају у оквиру Фестивал ПРиЧа.
Сутра, у Градском парку са почетком у десет сати биће одржан Рок маскенбал за децу, са журком, анимацијом и наградама спонзора.


ГЗС



 









PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Tamara Nedeljkovic Ivana Djokic animatori festival Prica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.398.717 посета
Тренутно на сајту: 666 посетилац(a)