Кинески грађевинари задовољни сарадњом са локалном самоуправом у Пожеги 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Кинески грађевинари задовољни сарадњом са локалном самоуправом у Пожеги
Trenutno na sajtu: 871       |       Podeli:
26.11.2019 | 0 коментар(а)



Пожега – Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић са својим сарадницима примио је техничког директора кинеске компаније

„Чајна Комуникејшн Констракшн Компани” (ЦЦЦЦ) која ће градити деоницу аутопута од Прељине до Пожеге у дужини од 31 километар.

На састанку углавном је било речи о припремним радњама и активностима за несметан почетак радова на подручју пожешке општине. Поједини радови су већ отпочели и први утисци су да ће градња тећи на обострано задовољство.

Представник кинеског извођача радова изнео је утисак да су градитељи топло дочекани и да се нада да ће тако бити и убудуће. Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић истакао је да ће локална самоуправа као и до сада са својим стручним службама давати пуну подршку реализацији градње.

На састанку је договорено да се наредни зимски период искористи за разрешавање још неких питања, у главном формално – правне природе, како би се, према речима представника кинеске компаније, почетком наредне године када временске прилике дозволе кренуло у радове пуном паром .

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.047.707 посета
Тренутно на сајту: 873 посетилац(a)