Рајски врт подно планине Вујан: Кактуси, банане, мушкатле и још много других биљака расте у дворишту Верице Белић 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Рајски врт подно планине Вујан: Кактуси, банане, мушкатле и још много других биљака расте у дворишту Верице Белић
Trenutno na sajtu: 392       |       Podeli:
28.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – Да све што је живо на овој пламети треба љубав и пажњу доказује и пример Верице Белић која је



у селу Бечањ подно Вујна, направила прави Рајски врт и то само захваљујући својом пожртвованошћу. Њено двориште је једно од најлепших у том крају и у њему расту бројне биљке разних величина и боја.

„Ни сама не знам колико врста биљака овде имам од најстаријих мушкатли, преко банане, кактуса, тропског лијандера, али оно што је важно све се примило овде испод Вујна. Посебан рецепт за домаћице немам, осим да својим биљакама посвећујем много пажње. Радим у врту уз музику, то ме опушта и тако добијамо добар резулатат“, рекла је Верица за РИНУ.

 

Ова жена вредних руку, каже да је за већину биљака важно посветити време и имати знање. Верица је љубав према цвећу добила у наслеђе, а да би све изгледало нестварно великим делом су заслужни и њени најближи.

 

„Лијандери, кактуси, они нису толико захтевни, није им потребно много воде, али свакако морају зими да се сачувају, моји синови и муж ми помажу да их унесемо и склонимо на сигурно. Сваки цвет, сваку ружу коју сам добила од своје деце, супруга и пријатеља садила сам у ово двориште, све се примило и све је даривано са много љубави и мислим да те љубави нема не би овако изгледало”, истакла је Верица.

РИНА

Опширније у емисији Јутро, ТВ Прва:

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Rajski vrt Becanj verica belić . banane muskatble ruze liajnderi Vujan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.925.847 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)