Бошку Обрадовићу поново забрањен улаз на Косово и Метохију 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Бошку Обрадовићу поново забрањен улаз на Косово и Метохију
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
20.05.2019 | 0 коментар(а)



Данас је председнику Двери Бошку Обрадовићу поново забрањен улаз на територију јужне

покрајине Косово и Метохија. Он је задржан на административном прелазу Јариње, јер како се наводи у документу забране „представља претњу јавној безбедности“, наводи се у саопштењу.

„Да ли је могуће да у 21. веку може да постоји забрана слободе кретања негде на европској територији. Како ја као народни посланик у Народној скупштини Републике Србије, као грађанин и држављанин Србије не могу да уђем на територију Републике Србије? А то је несумњиво по нашем Уставу и по резолуцији 12 44 СБ и територија Косова и Метохије“, истакао је Обрадовић.

Он је навео да је ова забрана извршена у директној координацији Београда и Приштине, с обзиром на то да се данас формира Савез за Србију – Савез за Косово и Метохију и то представља претњу и за власти у Београду, али и за нелегитимне сепаратистичке власти у Приштини.

Он је позвао институције Србије да реагују и да објасне како једном народном посланику Републике Србије није омогућена слобода кретања.

„Ово је директан договор Александар Вучића и Хашима Тачија, они желе да онемогуће стварање Савеза за Србију – Савеза за Косово и Метохију, данас у Грачаници, јер је то заправо стварање алтернативне политике овој срамној издајничкој и противуставној политици коју води актуелна власт“, рекао је Обрадовић.

Делегација Двери је наставила путовање за Грачаницу без председника Обрадовића, на челу са члановима Председништва, народним послаником Маријом Јањушевић и председником ГрО Двери Београд Југославом Кипријановићем.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dveri bosko obradovic kosovo zabrana ulazak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.352.189 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)