Чачански кајакаши и ове године у Евро лиги 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачански кајакаши и ове године у Евро лиги
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
18.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Кајак клуб „Чачак” учествоваће и ове године у Евро лиги на ЕЦА куповима. Такмичења

ће се одржати у Француској ( Мец 21. 03. ), Италији ( Валтелина 04. 07. и Мезано 24. 07. ), Чешкој 21. 08. и финални турнир у Словенији ( Колпа 09. 10.).

У претходној години Чачани су због пандемије вируса учествовали само на такмичењу у Словенији, јер због забране уласка у друге земље нису могли наступити на осталим такмичењима Евро лиге.

Због немогућности наступа у иностранству, кајакаши из Чачка су акценат у претходној сезони ставили на домаћа такмичења и остварили су одличне резултате у пионирској и кадетској конкуренцији освајањем трећег места у држави уз пар индивидуалних медаља код јуниора и сениорки.

У овом периоду у клубу се ради на физичкој припреми у теретани, а велику помоћ у раду спортиста омогућиће и ергометар - тренажер симулатор веслања у кајаку коју је Кајак клуб „Чачак” добио од Кајакашког савеза Србије. Ова помоћ је стигла у оквиру акције државе Србије за помоћ спорту за време трајања пандемије вируса Ковид 19, где је националним гранским савезима додељено по 40 милиона динара за групне спортове и по 20 милиона динара за индивидуалне спортове да се преко њих помогне клубовима.

И ове године Кајак клуб „Чачак” амбициозно креће у нову такмичарску сезону. Осим Евро лиге, Чачак ће бити домаћин и Првенства Чачка - меморијални спуст „Дарко Новаковић” 4. априла 2021. године и та је трка ушла у календар такмичења Кајакашног савеза Србије, а поднета је и кандидатура за одржавање једног кола Купа млађих категорија.

Учествоваће се и на државном првенству у свим узрасним категоријама, а пошто је и нова дисциплина кајак екстрим увршћена у Олимпијске игре у Паризу 2024. године, учествоваће и на првом првенству државе у новој дисциплини.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak kajak klub takmicenje evroliga

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.421.076 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)