Јовановић (ДСС): Нема контакта са СзС, разговарао сам са Шапићем 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Јовановић (ДСС): Нема контакта са СзС, разговарао сам са Шапићем
Trenutno na sajtu: 288       |       Podeli:
22.04.2019 | 0 коментар(а)



Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић изјавио је да је незадовољство грађана режимом у Србији

"апсолутно оправдано", али и да се протестима требало прићи "неупоредиво одговорније" него што је урађено.
Јовановић је у интервјуу за данашње издање листа Данас, оценио да се протест водио прилично неспретно, јер је све било "шаролико у сваком погледу и без јасне стратегије".

„Људи често праве паралелу са октобром 2000. али је она погрешна. Политички, па ако хоћете и економски и демографски су ствари неупоредиве и свака понаособ, а камоли све заједно, смањује шансе за успешну политичку акцију која би потекла са улице", навео је лидер ДСС-а.

На питање да ли постоји контакт ДСС са Савезом за Србију, Јовановић је одговорио да их нема више. "Покушавали смо да укажемо на неке ствари поводом протеста и званично и приватно и јавно али то очигледно није имало до кога да допре. Примили смо то к знању и идемо даље", додао је Јовановић.

Он је казао да се пре неколико дана срео са лидером СПАС-а Александром Шапићем, што је и Шапић потврдио. "Могу вам рећи да је разговор био више него освежавајући и да је заиста одударао од онога на шта сам иначе навикао у овом нашем политичком муљу", рекао је председник ДСС.

Кампању СНС-а „Будућност Србије", Јовановић је назвао "путујућим циркусом са киднапованом публиком".

„Заправо, све је то заједно мени деловало тужно и то је оно што мора да се мења. За почетак би променом изборног система и гласањем за човека по имену и презимену могли у великој мери да разбијемо монолитност политичких странака у Србији и самим тим сузбијемо партитократију и политички клијентелизам најгоре врсте јер се сада већ граничи са проституцијом – какав влада у Србији", рекао је Јовановић.

ГЗС/Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.483.181 посета
Тренутно на сајту: 289 посетилац(a)