Усвојен план рада Центра за социјални рад у општини Лучани 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Усвојен план рада Центра за социјални рад у општини Лучани
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
20.01.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - На 30. седници општинског већа у Лучанима, већници су усвојили план рада Центра за социјални рад у текућој години, наводи се на сајту ове општине.
Фото: РИНА

Дефинисани су основни задаци социјалне заштите као и остваривање права грађана на новчану помоћ, помоћ и негу другог лица, помоћ за оспособљавање за рад, смештај у установу социјалне заштите, смештај одраслог лица у другу породицу, право хранитељства, усвојења, старатељства, као и мере превентивног надзора над вршење родитељског права и низ других социјалних активности.
На овој седници је истакнуто да Центар за социјални рад ове године прославља 40 година рада, а да је пословни простор центра у фази реконструкције.
Средства су обезбедили Министарство енергетике и локална самоуправа, док је посебан задатак Центра у овом плану заштита деце и младих, рад са децом са поремећајем у понашању, заштита одраслих и старих особа под старатељством, психички и физички оболелих лица, заштита особа ометених у развоју, жртава насиља у породици, као и заштита материјално угрожених појединаца и породица.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Usvojen plan centar za socijalni rad lucani opstinsko vece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.244.862 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)