Народна странка: Знамо како да поправимо економско стање у Србији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Народна странка: Знамо како да поправимо економско стање у Србији
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
23.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Градски одбор Народне странке представио је свој политички програм сачињен од 10 тачака, од којих су две посвећене економији.
Виолета Марковић и Сретен Белошевић, фото: ГЗС

“Нова економска стратегија је изузетна важна, јер у Србији се само прича о томе да се живи боље и квалитетније, али чињеница је да имамо проблеме у сваком сегменту. Тренутна политика даје само краткорочне резултате, а оно што је нама потребно су дугорочна решења”, изјавио је члан Градског одбора Народне странке у Чачку, Сретен Белошевић.

Он је јавности представио на чему се заснива план еконосмког развоја ове политичке партије.

 “Неопходно је на бољи начин управљати националним ресурсима, још више улагати у пољопривреду и извршити реформу јавног сектора”, навео је Белошевић.

Подпредседница Градског одбора Народне странке у Чачку, Виолета Марковић, осврнула се на старе теме, јер како је рекла, ова власт јој својим поступцма даје мотивацију за то.

“Сви смо били сведоци да је пре три године издато решење које се односило на поправку свих потпорних зидова у граду, али то није одрађено. А онда је на локацији на којој то уопште није ни било потребно изграђен нови, а тај зид смо сви назвали “теткин”, рекла је Виолета Марковић и додаје да данас после две године од изградње тог зида има само једно питање.

“Питала бих начелника инспекцијских служби да ли је одустао од кривичних пријава које је највио против директора ЈКП “Градац” и извођача радова и ако јесте да ли је награда функција коју је одбио”, изјавила је Виолета Марковић.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


narodna stranka cacak ekonomija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.254.669 посета
Тренутно на сајту: 431 посетилац(a)