Марија лицитирала своју венчаницу како би помогла у скупљању новца за лечење малог Вукана, почетна цена 5.000 динара 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Марија лицитирала своју венчаницу како би помогла у скупљању новца за лечење малог Вукана, почетна цена 5.000 динара
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
12.05.2022 | 2 коментар(а)



Чачак - Читава Србија дигла се на ноге и ујединили су се многи како би помогли у скупљању новца за малог Вукана Стоиљковића из Врања,

коме је за лечење потребно 2,5 милиона евра јер мора да прими најскупљи лек на свету. Времена је све мање, а свој допринос у скупљању новца дала је и Чачанка, Марија Илић, која је на лицитацију ставила одевни предмет који за њу има изузузетан значај, али није марила за то, преноси РИНА.

"Удала сам се у септембру прошле године, и сама сам добила дете и много ме је потресло кад сам видела да беба Вукан мора што пре да оде на лечење и да се скупи огроман новац за лечење. Одлучила сам на лицитацију да ставим своју венчаницу, нова је, лепа и наравно само једном обучена", каже за РИНУ хумана Марија.

Нада се да ће њен гест бити примећен од стране добрих људи и да ће веначаница бити продата за што већи новчани износ.

"Почетна цена била је 5.000 динара, последњи пут кад сам гледала највиша излицитирана цена износила је 28.000 динара. Лицитација траје 24 сата, и остало је још мало времена да се скупи што више новца који ће бити дониран болесној беби", рекла је Марија и апелује на све људе који су у могућности да такође дају свој допринос и укључе се у акцију прикљупљања помоћи.

Вукан је рођен 6. августа прошле године као здрава беба, са оценом 9 на рођењу. Када је имао само два месеца, због слабости трбушних мишића, оперисана му је препонска кила. Након трећег месеца је Вукан постепено престао да помера ногице и да добија генерализовану слабост мишића. Након прегледа и анализа, добили су дијагнозу - СМА тип 1, тешка и прогресивна неуромишићна болест, која може да има и смртних исход.

 

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


humana Cacanka neverovatno human gest

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • BG

    Sta reci sem svaka cast
  • Maja

    Svaka čast gospodnji. Vidi se šta je majka i osoba sa dušom.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.371.689 посета
    Тренутно на сајту: 334 посетилац(a)