Новичић: Сарадња са Индонезијом важна не само за Унипромет већ и за Чачак 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Новичић: Сарадња са Индонезијом важна не само за Унипромет већ и за Чачак
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
16.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Амбасадор Индонезије у Београду Мохамад Чандра Виђа Јудху данас је боравио у Чачку и том приликом посетио „Унипромет”
Власник „Унипромета” Милисав Новичић и амбасадор Индонезије Мохамад Чандра Виђа Јудху, фото: ГЗС

где је са првим човеком компаније Милисавом Новичићем разговарао о могућности сарадње.

„Ми са нашим програмом производње немамо границе, нити могућности да нам се супростави транспортни пут. Већ извозимо поред 23 земље и у Америку и Канаду, тако да је ово добра шанса да започнемо извоз и на подручје Индонезије. Покренули смо иницијативу да започнемо сарадњу, не само на нивоу Унипромета, већ града Чачка и Индонезије. Амбасадор је упознат са нашим радом и будућим плановима и активностима, а од нас зависи да ли ћемо успети да је реализујемо. Представио сам младе менаџере ове компаније који су задужени за подручје Индонезије и верујем да ће они успоставити сарадњу, а амбасадор и ја ћемо се виђати једном месечно и договарати о даљим активностима како би покренули сарадњу града Чачка и ове земље”, каже Новичић.

Милисав Новичић амбасадору Индонезије уручио је поклон у виду елабората који се односи искључиво на област пољопривредне производње.

„Елаборат је радио Агрономски факултет и Привредна комора Краљева `Како моје село и мој град могу постати европско село и европски град`, а тај део искључиво се односи на пољопривредну производњу у чачанском крају. Велико би ми задовољство било да тај пројекат успе и да направимо заједно оно што сте ви у Војводини урадили”, додао је Новичић.

Амбасадор Индонезије Мохамад Чандра Виђа Јудху позвао је руководство компаније „Унипромет” и власника да ускоро посете амбасаду у Београду, јер како је рекао, када су односи на пероналном нивоу добри, биће још бољи у пословном.

„Малопре смо разговарали о потенцијалима Србије и Индонезије и сигурни смо да ћемо имати јачу и конкретнију сарадњу убудуће, пошто је ово моја прва посета фабрици. Ускоро ће бити Сајам привреде у Индонезији на коме ће привредници моћи да упознају потенцијале који ће моћи да искористе”, рекао је амбасадор.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.465.932 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)