Оброци из прибојског Кастела стижу на кућну адресу а радници остају на својим радним местима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Оброци из прибојског Кастела стижу на кућну адресу а радници остају на својим радним местима
Trenutno na sajtu: 554       |       Podeli:
31.03.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – На мети корона вируса, поред здравља људи, нашле су се бројне делатности међу
Ресторан Кастел пронашо начин да не отпусти раднике, фото: РИНА

којима је, поред туризма, најугроженије угоститељство. Бројни су они који су на своја врата ставили катанац, међутим неки су ипак пронашли начин да својим запосленима обезбеде зараду.

„Како би сачували све запослене, почели смо са кућном доставом хране. На тај начин, није дошло до отпуштања радника, обезбеђен је наставак пословања. Цене су повољне тако да су приступачне свима због ове ванредне ситуације. Иако је најлакше било затворити ресторан и платити преостале дажбине држави, мирећи се са чињеницом да од овог посла више неће бити прихода одлучили смо обезбедити бар минималну зараду запосленим радницима којих у овом тренутку има седам, каже Весна Србљновић испред породичног ресторана Кастел у Прибоју.

Она истиче да се за сада посао развија боље него што је очекивала. Оно што је најбитније, радници су задовољни а помоћ државе коју је најавио председник Александар Вучић ће свакако добро доћи и олакшати опстанак.

Оброци сада стижу на кућну адресу, фото: Илустрација / РИНА

„Корона вирус је можда паралисао свет , али ако се може нешто позитивно извуци из читаве ситуације, онда је то дефинитивно солидарност. Иако будемо пословали са минусом, битно је да изађемо из ове ситуације и сачувамо све раднике“, рекла је Србљановић.

Како је у Прибоју више од хиљаду грађана у самоизолацији, они који не знају да кувају, или из неког разлога нису у могућности да сами спремају,  управо на овај начин могу себи обезбедити укусан оброк који ће им стићи на кућну адресу.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj ketering izolacija restoran kastel

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.337 посета
Тренутно на сајту: 554 посетилац(a)