Одржана хуманитарна ски трка “И ја се борим” на Копаонику 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Одржана хуманитарна ски трка “И ја се борим” на Копаонику
Trenutno na sajtu: 678       |       Podeli:
25.03.2019 | 0 коментар(а)



Јавно предузеће Скијалишта Србије и хуманитарна организација НУРДОР организовали су 23. марта хуманитарну

ски трку на Копаонику и том приликом прикупљено је 701.340,00 динара. На трци која је одржана на стазо Караман гребен учествовало је 163 такмичара.

У мушкој категорији најбоље време имао је Ивица Благојевић (21.84), друго место заузео је Владислав Мандић (22.18), док је треће место освојио Александар Ђорђевић (22.64). У женској категорији прву позицију заузела је Даша Добродолац (21.59), друго место припало је Ани Буњак (22.84), док је треће место освојила Соња Смиљанић (23.58). У дечијој категорији прво место освојила је Зоје Јовановић (24.86), друго место заузео је Душан Добродолац (24.92), а треће место Ангелина Павловић (25.46).

Ове године, традиционална ски трка Скијалишта Србије имала је хуманитарни карактер под слоганом “И ја се борим!”, а средства која су прикупљена иду за изградњу и опремање нове Родитељске куће у Београду.

Скијалишта Србије и Нурдор се захаљују свима који су учествовали у овој акцији. Мајице и качкети ће и даље бити у продаји, а заинтересовани могу да их наруче путем Инстаграм профила Скијалишта Србије.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.181.082 посета
Тренутно на сајту: 678 посетилац(a)