Ваљево данас слави Дан града 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ваљево данас слави Дан града
Trenutno na sajtu: 559       |       Podeli:
20.03.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево – Пригодним свечаностима Ваљево данас обележава Дан града у знак сећања када је далеке 1804.

ослобођен од турске окупације. Тим поводом тачно у подне одржаће се Свечана академија на којој ће уз пригодан програм говорити доктор Слободан Гвозденовић, градоначелник Ваљева, који ће уз честитке суграђанима говорити о томе шта је урађено у минулој и шта Ваљевце очекује у овој години.

Поводом Дана града Ваљева заслужним појединцима, привредним предузећима и друштвеним организацијама за постигнуте резултате у промоцији достигнућа Ваљева биће додељене традиционалне награде.

Тако ће Матији Настасићу  Ваљевцу, иначе фудбалском репрезентативцу Србије, бити уручено признање “Заслужни грађанин”. Настасић је, између осталог,  виду донације од 100.000 евра помогао адаптацији и модернизацији Дечијег одељења болнице у Ваљеву.

Специјална награда града Ваљева ове године припала је и протођакону  доктору Љубомиру Ранковићу, иначе оснивачу Издавачке установе “Глас цркве” и уреднику који је допринео, такође, афирмацији Ваљева у минулим годинама.

Ј.Стојић / Глас западне Србије

ОПШИРНИЈЕ У ВЕСТИМА ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛЕДАТИ

ОД 17:00 ЧАСОВА НА ОВОМ ПОРТАЛУ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.216.341 посета
Тренутно на сајту: 560 посетилац(a)