Рођак министарке Кубуровић бескућник у Пријепољу, снег му срушио кућу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Рођак министарке Кубуровић бескућник у Пријепољу, снег му срушио кућу
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
15.03.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Мирјана Бојовић члан општинског већа у Пријепољу лагала је за скупштинском говорницом када је тврдила да ми је нудила помоћ,

требало би да је буде срамота, да у скупштини пљује човека који је због ове земље постао инвалид, казао је Милан Адамовић коме је снег крајем фебруара срушио кућу и од тада спава под ведрим небом демантујући тврдње Бојовићке изречене на јучерашњој седници локалног парламента.

„Никада ми нико ништа није давао нити сам ја одбијао. Кажу да је пут очишћен, а то је чиста лаж има метар снега. Мирјана Бојовић за време свог мандата није ми дала ни једну жуту банку, а за скупштинском говорницом је рекла да ми је нудила 20.000 динара, а ја одбио. Не волим да лажу у моје име", наводи Адамовић истичући да једино што је добио од општине је уље и шампон, и то као социјални случај, које ће вратити чим се снег отопи.

Иначе, Адамовић каже да је ратни војни инвалид постао као добровољац бранећи српску нејач у Крајини где га је као војника ЈНА затекао рат. Он нема дана радног стажа и бави се сточарством на обронцима Јабуке.

„Био сам рањаван, заробљен, хапшен после свега дошао сам у полицију Пријепоље, кад је било бомбардовање био сам командир интервентне јединице и сада када је све прошло сви су од мене дигли руке", каже он.

Адамовић се бави сточарством на обронцима Јабуке и од последњег снега, од пре месец дана, спава у срушеној кући. Према његовим речима рођак је актуелне министарке правде Неле Кубуровић, иако се никада није позивао на њу.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.910.241 посета
Тренутно на сајту: 366 посетилац(a)